Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Tongxinda (Dongguan) Technology Co., Ltd.

Η συσκευάζοντας επιχείρηση TongXinDa καθιέρωσε το 2016 αυτήν εξειδικευμένη στο συσκευάζοντας τομέα εγγράφου για περισσότερο από 7 έτη, προσφέραμε το κιβώτιό μας στο κρασί και spirts τη βιομηχανία, στην καλλυντική βιομηχανία βιομηχανίας, τροφίμων και δώρων, και ούτω καθεξής. πηγαίνετε στον ιστοχώρο μας: το www.txdpackaging.com.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το κιβώτιο δώρων ασφαλίστρου, MDF το κιβώτιο, τα κιβώτια εγγράφου χρώματος, τις τσάντες εγγράφου, τις στάσεις επίδειξης χαρτονιού & τα κιβώτια, και mailer τα κιβώτια. όλα τα κιβώτιά μας είναι επί παραγγελία και διαθέσιμα σε μια σειρά των μεγεθών, υλικά, και τελειώνουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

 

παρέχουμε τις μιας στάσης υπηρεσίες από το σχέδιο, και την παραγωγή στην παράδοση. μέσω αρκετών ετών μεγάλων προσπαθειών και ανάπτυξης, τώρα έχουμε περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

 

έχουμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό δοκιμής μας, και το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, για να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για σας. η επαγγελματική ομάδα Ε&Α μας συνεχίζει πάντα τις νέες συσκευασίες ύφους για τη διαφορετική βιομηχανία. έτσι ώστε υπάρχει πάντα ένα κατάλληλο ύφος για τα προϊόντα σας.

 

Λόγω της ανταγωνιστικής τιμής μας και να ικανοποιήσουν την υπηρεσία, τα προϊόντα μας κερδίζουν μια πολύ καλή φήμη μεταξύ των πελατών και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Θα δοκιμάσουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες καλής ποιότητας εάν να έχετε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με σας.

 

Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας, επίσης καλή μετά την πώληση υπηρεσία. -- Αδέλα

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Πάντα το καλύτερο. Συνέχισε έτσι και θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση μαζί σου. -- Τσάρλι Μπίνγκχαμ