Bericht versturen
Ongeveer ons
Tongxinda (Dongguan) Technology Co., Ltd.

Stelde het TongXinDa verpakkende bedrijf in 2016 vast dat gespecialiseerd in document verpakkend gebied meer dan 7 jaar, wij ons vakje aan de wijn aanboden en de industrie, de kosmetische de industrie, voedsel en giftindustrie, etc. sprinten. ga naar onze website: www.txdpackaging.com.

 

Onze hoofdproducten omvatten het vakje van de premiegift, MDF vakje, kleurendocument vakjes, document zakken, de tribunes van de kartonvertoning & vakjes, en mailer vakjes. al onze dozen zijn naar maat gemaakt en beschikbaar in een waaier van grootte, materialen, en eindigt om aan uw vereisten te voldoen.

 

wij verlenen one-stop diensten van ontwerp, en productie aan levering. door verscheidene jaren van grote inspanningen en ontwikkeling, nu hebben wij meer dan 100 werknemers.

 

wij hebben ons eigen professioneel het testen materiaal, en strikt systeem voor kwaliteitscontrole, om de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit voor u te verlenen. ons professioneel R&D-team houdt altijd ontwikkelend nieuwe stijlpakketten voor de verschillende industrie. zodat er altijd een geschikte stijl voor uw producten is.

 

wegens onze concurrerende prijs en het tevredenstellen van de dienst, in binnen- en buitenland bereiken Onze producten een zeer goede reputatie onder klanten allebei. Wij zullen onze beste inspanningen proberen om de goede kwaliteitsdiensten aan te bieden als wij de kans om met u hebben te werken.

 

Laat een bericht achter
Meer Producten
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham